———–

DIN AGENDA EVENIMENTULUI: EDITIA 2016

Prima editie a evenimentului Fiscalitate 24/7 s-a dovedit a fi una interactivă, iar publicul, interesat de subiectele dezbătute si de către speakerii prezenţi. Aceasta a pus în discuţie speţe întâlnite în domeniu şi a cerut clarificări pentru fiecare subiect în parte. Nici răspunsurile nu au întârziat să apară, astfel cei prezenţi s-au declarat mulţumiţi la finalul conferinţei.

Printre speakerii evenimentului s-au numărat: Ionuţ Sas, director consultanţă financiară în cadrul PwC România, Izabela Stoicescu, Senior Tax Consultant la “Ţuca Zbârcea & Asociaţii Tax”, Maria Popa, Tax Manager, Pkf Finconta; Radu Chiriţă, avocat coordonator la “SCA Chiriţă şi Asociaţii”, dar şi psihologul dr. Raluca Anton.

Temele aduse în discuţie au fost: conformarea şi optimizarea fiscală în domeniul impozitării directe la nivel de companii, în lumina dezvoltărilor recente; noutăţile legate de T.V.A. în 2016; perspectiva impozitului pe profit şi a impozitului pe veniturile obţinute din România de nerezidenţi şi impozitul pe reprezentanţele firmelor străine, înfiinţate în România; evaziunea fiscală, în practica nouă a organelor de urmărire penală.

Moderatorul, Mihai Bejenaru, Funding Partner al societăţii de avocatură “Bejenearu & Partners”, a jucat un rol important, aducând un plus de informaţii şi clarificări în rândul participanţilor .

 

———–

SPEAKERI:

speakeri-fiscalitate-izabela speakeri-fiscalitate-ionut speakeri-fiscalitate-pkf-fincota

Izabela Stoicescu

Senior Tax Consultant, “Ţuca Zbârcea & Asociaţii Tax

Ionuţ Sas

Director consultanţă financiară, PwC România

Maria Popa

Tax Manager, Pkf Finconta

speakeri-fiscalitate speakeri-fiscalitate-anton

Radu Chiriţă

Avocat coordonator, SCA Chiriţă şi Asociaţii

Psiholog dr. Raluca Anton

PSI Life Clinic

 

———–

GALERIE FOTO:

Mai jos regasiti cateva imagini surprinse la editia anterioara: