Tax Manager, PwC Romania

Alexandra Rogojan

Alexandra Rogojan s-a alaturat echipei PwC in anul 2009, iar in prezent este responsabila de coordonarea departamentului de taxe in cadrul biroului regional al PwC din Cluj-Napoca.

De-a lungul timpului, Alexandra a fost implicata in proiecte de contabilitate, revizuiri din punct de vedere fiscal, reorganizari de afaceri, prețuri de transfer, precum si in proiecte generale de consultanta fiscala, in special in aria impozitelor si taxelor directe, dar si in sfera taxelor indirecte si a impozitarii persoanelor fizice.
Alexandra a studiat in cadrul Universitatii Babes-Bolyai si a obtinut urmatoarele calificari: diploma de licenta (la Facultatea de Studii Europene, sectia Management), diploma de master (la Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, sectia Management Contabil, Audit si Control), diploma de doctor (in domeniul contabilitate).

In anul 2016 Alexandra a obtinut diploma de studii aprofundate in fiscalitate internationala (ADIT) emisa de Chartered Institute of Taxation (CIOT) din Marea Britanie. Totodata, Alexandra este membra a CECCAR și CCF Romania.