Moderatorul evenimentului

Ciprian Păun

Ciprian Pun este conferențiar universitar doctor la Facultatea de Științe Economice a, Universitații Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, fiind titularul cursurilor de Dreptul Fiscal şi Dreptul afacerilor. Începând cu anul 2011 este fondator al programului de masterat  Drept Fiscal la Facultatea de Drept  Universității București , iar din 2012 a predat cursurile de Impozitarea persoanei fizice și Drept fiscal european în cadrul Masteratului de Drept Fiscal al Facultății de Drept a Universității București. Ciprian Păun a fost asistent-cercetător la Institutul de Drept fiscal Austriac și Internațional de sub egida Universității Economice din Viena (Austria) în perioada martie 2007 – februarie 2008 unde a fost beneficiarul unei burse OMV RESEARCH FELLOW. Colaborează în continuare cu această instituţie pentru diverse proiecte de cercetare la nivel european.

Este autor şi coautor a 19 cărţi publicate în edituri naţionale, a patru articole ISI, 50 de articole publicate în reviste indexate BDI, coautor sau contributor important la 6  cărţi publicate  în edituri internaţionale prestigioase în domeniul juridic.

Ciprian Păun este coordonatorul Cabinetului de Avocat Păun Ciprian specializat în drept fiscal şi tranzacţii comerciale, drept penal al afacerilor, drept comercial şi este avocat recomandat de Ambasada Germaniei şi Ambasada Austriei din România.