Termeni si Conditii

Termeni si Conditii pentru participantii la Fiscalitate 24.7, editia 2018

Notificare și informare cu privire la preluarea datelor cu caracter personal!

O dată cu noua legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, scopul prezentului document este informarea specifică și lipsită de ambiguitate cu privire la scopurile prelucrării, temeiul juridic al prelucrării, durata prelucrării, destinația datelor cu caracter personal colectate, modalitățile de exercitare a drepturilor individuale precum și informații legate de scopul secundar al procesării, dacă datele vor fi prelucrate într-un alt scop decât cel pentru care au fost colectate de către operatorii asociați.

Este important să acorzi atenție acestei informări astfel încât să cunoaști toate aspectele expuse în conținutul acesteia.

Scopul nostru, în ceea ce privește participarea la evenimente, este unul educațional, iar noile reguli de protecție a datelor cu caracter personal (GDPR) fac parte din acest context. Prin urmare folosim aceste date pentru unicul scop de a te informa.

Folosim datele tale, doar dacă avem acordul tău, în mai multe feluri, în funcție de natura lor. Iată tipurile de date pe care le colectăm și cum le folosim ulterior:

– Adresa de email pentru a-ți trimite emailuri de informare cu privire la serviciile și evenimentele noastre.

– Prenumele și numele pentru a personaliza email-urile și badgeurile de acces la eveniment. Platforma pe care o folosim pentru email marketing (Mailchimp), ne permite personalizarea pe baza datelor furnizate de abonați. De asemenea, datele pot fi folosite pentru a încheia contractul de participare la eveniment.

– Funcția profesională pentru a ne adresa direct nivelului tău de pregătire profesională, dar și pentru a pregăti formatul evenimentului în funcție de acest nivel.

– Numărul de telefon pentru a te putea contacta rapid, în cazul în care participi la evenimentele noastre, în scopul transmiterii detaliilor logistice sau pentru a te informa cu privire la modificările de ultim moment în program.

– Numele companiei pentru a ne adresa direct domeniului tău de activitate.

– Datele de facturare (CNP, CUI, Numărul de Înregistrare la Registrul Comerțului, Adresa Sediului Firmei, Contul Bancar, Numele Băncii, Numele Reprezentantului Legal, Funcția Reprezentantului Legal), le folosim pentru a încheia înscrierea de participare la eveniment și emite factura aferentă.

TEMEIURILE JURIDICE

Colectarea și procesarea datelor personale în scopurile menționate mai sus se bazează pe:

– Consimțământ;

– Obligația legală;

– Încheierea (inclusiv etapele premergătoare încheierii unui contract), executarea, administrarea unui contract;

– Interesul legitim al operatorilor asociați.

Entitățile care au acces la datele de mai sus sunt furnizorii și partenerii cu care colaborăm în baza unor contracte ce conțin clauze de confidențialitate, fără de care nu ne-am putea desfășura activitatea și, în cazuri excepționale și doar pe baza unor cereri oficiale, instituțiile publice care aplică legea în România.

În cazul în care avem acordul tău, îți vom trimite, prin email, mesaje de marketing cu scopul de a te informa despre conferințele, workshopurile, masterclassurile etc. pe care urmează să le organizăm, despre articolele noi publicate pe acest site și despre articole utile publicate pe alte site-uri conexe.

Te poți dezabona de la newsletter în orice moment, folosind una dintre metodele de mai jos:

– Prin click pe link-ul de dezabonare din orice newsletter primit deja de la noi;

– Prin trimiterea unui email către noi în care să soliciți dezabonarea. Ai aici la îndemână adresa de email a persoanei care se va ocupa de cererea ta (carmen@liberoevents.ro).

În oricare dintre cele două situații ne vom asigura că nu vei mai primi mesajele noastre prin email. Orice solicitare în acest sens va fi rezolvată în maxim 48h de la primire.

Iată care sunt drepturile tale în contextul colectării și prelucrării datelor cu caracter personal:

– Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectat și folosite datele tale;

– Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre tine;

– Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre tine;

– Dreptul de a solicita ștergerea datelor pe care le avem despre tine;

– Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing către tine;

– Dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale către tine sau către un alt operator;

– Dreptul de a depune o plângere, cu referire la folosirea datelor tale, către organele abilitate.

– Drepturile de mai sus nu sunt absolute și există excepții.

Pentru orice întrebare despre modul în care datele persoanelor vizate sunt utilizate sau dacă sunt necesare orice lămuriri suplimentare în legătură cu orice aspect ce ține de prelucrarea datelor, acestea se pot adresa responsabilului cu protecția datelor din cadrul companiei prin email: carmen@liberoevents.ro

Fiscalitate 24.7  este un eveniment organizat de catre Libero Events www.liberoevents.com

1. Taxa de participare 

Plata taxei de participare se face  conform datelor de pe factura transmisa de catre organizator.

2. Politica de anulare a participarii

In cazul anularii participarii organizatorul Libero Events trebuie anuntat in scris printr-un email la office@liberoevents.com.
In urma anularii participarii cu minim 7 zile inainte de data evenimentului se va returna taxa de participare, mai putin o taxa de administrare de 5% din valoarea taxei de participare Fiscalitate 24.7.
In urma anularii participarii cu maxim 6 zile inainte de eveniment precum si neprezentarea la eveniment, indiferent de cauza, duce la pierderea integrala a taxei de participare!
Participantii trebuie sa se asigure ca au primit o confirmare a anularii din partea organizatorului Libero Events. Aceasta va asigura ca cererea de anulare a fost primita si procesata.

3. Raspundere

Libero Events isi rezerva dreptul de a modifica programul evenimentului, daca este cazul.
Libero Events nu isi asuma raspunderea pentru daune de orice natura suferite de catre participanti, pierderea sau deteriorarea bunurilor personale, in urma participarii la Fiscalitate 24.7  sau la evenimentele conexe.
In caz de circumstante neprevazute, Libero Events nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderea materiala sau financiara suferita de catre participanti. Participantii au obligatia sa isi faca singuri aranjamente legate de transport, cazare, asigurari medicale pentru a putea participa la evenimentul Fiscalitate 24.7.

4. Asigurarea Personala

Libero Events nu este responsabil pentru asistenta medicala, servicii stomatologice si de ambulanta in timpul conferintelor sau evenimentelor sale. Prin urmare, Libero Events si co-organizatorii locali nu isi asuma responsabilitatea pentru vatamare corporala, deces, pierderea sau deteriorarea bunurilor participantilor sau orice alta cauza de acest tip.

5. Informatii private

Informatiile transmise in formularul de inregistrare (numele, prenumele , institutia, numar de telefon, adresa de domiciliu, adresa de mail) vor fi incorporate intr-o baza de date cu participanti.
Aceste detalii pot fi puse la dispozitia partilor direct asociate cu evenimentul Fiscalitate 24.7.
Libero Events poate folosi aceste detalii pentru a informa  prin email/telefon participantii actuali cu privire la viitoarele evenimente Fiscalitate 24.7.
Participantii au dreptul de a cere sa nu primeasca aceste informatii.

Daca aveti intrebari cu privire la Termene si Conditii, va rugam sa ne contactati.