Termene si Conditii

Termene si Conditii pentru participantii la Fiscalitate 24.7, editia 2017

 

Fiscalitate 24.7  este un eveniment organizat de catre Libero Events www.liberoevents.com

1. Taxa de participare 

Plata taxei de participare se face  conform datelor de pe factura transmisa de catre organizator.

2. Politica de anulare a participarii

In cazul anularii participarii organizatorul Libero Events trebuie anuntat in scris printr-un email la office@liberoevents.com.
In urma anularii participarii cu minim 7 zile inainte de data evenimentului se va returna taxa de participare, mai putin o taxa de administrare de 5% din valoarea taxei de participare Fiscalitate 24.7.
In urma anularii participarii cu maxim 6 zile inainte de eveniment precum si neprezentarea la eveniment, indiferent de cauza, duce la pierderea integrala a taxei de participare!
Participantii trebuie sa se asigure ca au primit o confirmare a anularii din partea organizatorului Libero Events. Aceasta va asigura ca cererea de anulare a fost primita si procesata.

3. Raspundere

Libero Events isi rezerva dreptul de a modifica programul evenimentului, daca este cazul.
Libero Events nu isi asuma raspunderea pentru daune de orice natura suferite de catre participanti, pierderea sau deteriorarea bunurilor personale, in urma participarii la Fiscalitate 24.7  sau la evenimentele conexe.
In caz de circumstante neprevazute, Libero Events nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderea materiala sau financiara suferita de catre participanti. Participantii au obligatia sa isi faca singuri aranjamente legate de transport, cazare, asigurari medicale pentru a putea participa la evenimentul Fiscalitate 24.7.

4. Asigurarea Personala

Libero Events nu este responsabil pentru asistenta medicala, servicii stomatologice si de ambulanta in timpul conferintelor sau evenimentelor sale. Prin urmare, Libero Events si co-organizatorii locali nu isi asuma responsabilitatea pentru vatamare corporala, deces, pierderea sau deteriorarea bunurilor participantilor sau orice alta cauza de acest tip.

5. Informatii private

Informatiile transmise in formularul de inregistrare (numele, prenumele , institutia, numar de telefon, adresa de domiciliu, adresa de mail) vor fi incorporate intr-o baza de date cu participanti.
Aceste detalii pot fi puse la dispozitia partilor direct asociate cu evenimentul Fiscalitate 24.7.
Libero Events poate folosi aceste detalii pentru a informa  prin email/telefon participantii actuali cu privire la viitoarele evenimente Fiscalitate 24.7.
Participantii au dreptul de a cere sa nu primeasca aceste informatii.

Daca aveti intrebari cu privire la Termene si Conditii, va rugam sa ne contactati.